Ελληνικά English
Νικάνδρη

Αξιοθέατα

Περιβάλλον

Δραστηριότητες

Διαμονή

Επικοινωνία

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Υπάρχει στη Νάξο αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο στην πόλη κατάλληλο για ποδόσφαιρο, στίβο και για άλλα αθλήματα, ανοιχτό και τις βραδυνές ώρες με προβολείς για άθληση σε κάποια αθλήματα. Υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου σε χωριά και υπάρχει στην πόλη το Κλειστό Γυμναστήριο για αγώνες μπάσκετ και βόλλεϋ.

Επιπλέον υπάρχουν ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις για ποδόσφαιρο γήπεδο 5Χ5 και με προβολείς για άθληση το βράδυ, υπάρχουν γήπεδα τέννις,  γυμναστήρια σωματικής βελτίωσης  και για πολεμικές τέχνες κλπ.

Κι αν είστε φίλοι της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου υπάρχουν σωματεία για τα σχετικά αγωνίσματα και υπάρχει και μια αξιόλογη πίστα καρτ για σχετικούς αγώνες αυτοκινήτου.

Κι αν θέλετε να διοργανώσετε αθλητικούς αγώνες υπάρχουν πάντα πρόθυμοι αθλητικοί παράγοντες να σας βοηθήσουν. Σημειώνουμε ότι στη Νάξο διοργανώνονται υποδειγματικά στη Νάξο ποικίλοι αθλητικοί αγώνες υψηλής ποιότητας πανελλήνιου και διεθνούς ενδιαφέροντος (αγώνες στίβου. τριάθλου, ποδηλατοδρομίες, beach volley κλπ.).

Μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τα θέματα αυτά.